'

недеља, 17. јануар 2010.


AKN: Ozljeda Essiena na treningu, upitan protiv Burkine Faso

Kapetan ganske nogometne reprezentacije Michael Essien ozlijedio je koljeno na posljednjem treningu svoje selekcije u Angoli, zbog čega bi mogao propustiti Afričkog kupa nacija...

Chelseajev veznjak, koji je zasad na turniru odigrao tek 45 minuta, upitan je za odlučujući dvoboj 3. kola skupine B protiv Burkine Faso u Luandi u kojoj je Gani nužna pobjeda za prolaz dalje.

- Essien je dobio neugodan udarac na treningu i završio je u bolnici na pretragama. Sada se trenutno odmara u hotelu. Još uvijek ne znamo težinu ozljede – rekao je glasnovovornik ganske reprezentacije Randy Abbey.

Essien je stigao u Angolu tjedan dana naskon ostatka reprezentacije zbog ozljede zadnje lože koju je pokušavao zaliječiti u Londonu, a sada kada je to napokon uspio, stigli su ga novi problemi.

Utakmicu protiv Burkine Faso Gana igra u utorak u 17h po srednjeeuropskom vremenu, a u tom joj je dvoboju nužna pobjeda za prolazak dalje. Skupina B je jedina koja broji tri momčadi (zbog otkaza Toga), a plasman dalje je već osigurala Obala Bjelokosti koja ima 4 osvojena boda, pobjedom upravo nad Ganom 3-1.

Нема коментара:

Постави коментар