'

недеља, 17. јануар 2010.

United razgovarao s Guardiolinim agentom

Engleski mediji već su pisali o želji Alexa Fergusona da ga na klupi Manchester Uniteda naslijedi aktualni trener Barcelone Pep Guardiola. News of the World u nedjelju tvrdi da je United već razgovarao s Guardiolinim agentom...

Ferguson se sprema na povlačenje s klupe Uniteda na kojoj sjedi još od 1986. godine. Škot ima 68 godina, a već je najavio kako ne želi dočekati 70. rođendan u ulozi menadžera “crvenih vragova”.

Stoga je došao na ideju da na Old Trafford dovede Guardiolu koji bi u roku od dvije godine preuzeo njegov posao. Guardiola je prošle sezone s nogometašima Barcelone osvojio sve što je mogao, od španjolskog prvenstva i Kupa kralja do Lige prvaka. No, unatoč nagovaranjima vodstva katalonskog kluba, još uvijek nije produžio ugovor koji mu istječe na ljeto. Navodno čeka ishod izbora za klupskog predsjednika.

Manchester United u tome vidi svoju priliku i već je obavio razgovore s Guardiolinim agentom, iako zasad samo preliminarne.

- United me je kontaktirao, ali nismo razgovarali o novcu, ni o sportskom projketu. O takvim stvarima mora odlučiti Pep - izjavio je Guardiolin agent Jose Maria Orobigt.

Pitanje je ipak koliko se Guardioli sviđa ideja da nakon svih trenerskih uspjeha koje je postigao bude Fergusonov pomoćnik, pa makar i samo godinu dana.

Нема коментара:

Постави коментар